Γενικά

19 Δεκεμβρίου 2014 14:55

Αυτός είναι ο άνθρωπος που φέρεται να προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη

Είναι πρώην σύμβουλος του Π. Καμμένου.Κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος τέλεσης αδικήματος. Για προβοκάτσια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει λόγο η ΝΔ.

-

Το πρόσωπο που φέρεται να αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Αποστολόπουλος και φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες στο πλευρό του Πάνου Καμμένου.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος την εποχή που τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες ήταν «δεξί χέρι» του Πάνου Καμμένου όπως προκύπτει και από τις εμφανίσεις στο πλευρό του αρχηγού των ΑΝΕΛ. Χαρακτηριστικό είναι ότι συμμετείχε ακόμα και στην συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Για προβοκάτσια που ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ έκανε λόγο σε δήλωσή του ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.  «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση Παπαμιμίκου.

Στην παραπάνω φωτογραφία ο Γιώργος Αποστολόπουλος κάθεται δεξιά από τον Πάνο Καμμένο, ενώ αριστερά βρίσκεται ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Νότης Μαριάς, ενώ στην απέναντι πλευρά είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον διευθυντή του γραφείου του Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.

Σε αυτή τη φωτογραφία ο Γιώργος Αποστολόπουλος είναι όρθιος, δεξιά του Νότη Μαριά και παρακολουθεί το διάλογο Καμμένου - Τσίπρα.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος κλήθηκε από τον εισαγγελέα Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλο, να καταθέσει ως ύποπτος τέλεσης αδικήματος, σχετικά με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τι είπε ο Πάνος Καμμένος για το πρόσωπο αυτό

Το προφίλ του ανθρώπου που φέρεται ότι αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη σκιαγράφησε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά τις τελευταίες καταιγιστικής αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το πολιτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο,  τον άνθρωπο που  προσέγγισε τον Παύλο Χαϊκάλη, που σύμφωνα με πληροφορίες ονομάζεται Γιώργος Αποστολόπουλος, όταν τον γνώρισε τότε του έλεγε πως ήταν στέλεχος τράπεζας.

O κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο «αυτόδιαφημιζοταν ότι ήταν σύμβουλος και της προηγουμένης κυβέρνησης» και ότι του τον είχε υποδείξει ο Δημήτρης Σταμάτης για να καταθέσει για την υπόθεση των cds.

Όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, όταν ο ίδιος έφυγε από τη  ΝΔ  το πρόσωπο αυτό του είπε ότι θα τον ακολουθήσει, ενώ έγραφε αντιμνημονιακά άρθρα στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο «Δευκαλίων», στο περιοδικό HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη.

Όπως αναφέρει σήμερα, μετά τις αποκαλύψεις, το HOT DOC "πριν από ένα χρόνο μεταξύ σοβαρού και αστείου προτείνει στον εκδότη του περιοδικού Κώστα Βαξεβάνη να μην τα βάζει με τραπεζίτες θηρία και θα κανονίσει αυτός να του σβηστούν τα δάνεια. Μετά από αυτή την προσέγγιση, η ομάδα του HOT DOC σταματά κάθε επαφή μαζί του". 

Μετά την άνοιξη του 2013, όπως ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, ο άνθρωπος αυτός του ανακοίνωσε ότι θα πιάσει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς και τελικά, όπως είπε, έμαθε ότι απολύθηκε από την τράπεζα τον Ιούλιο», πρόσθεσε.

Πάντως, στο προφίλ του στο Linkedin ο Γιώργος Αποστολόπουλος γράφει ότι είναι ακόμα στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς, ωστόσο πληροφορίες από την τράπεζα αναφέρουν ότι η μεταξύ τους συνεργασία έχει διακοπεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)