Κόμματα

19 Δεκεμβρίου 2014 13:31

Χαϊκάλης: Πρώην σύμβουλος του Καμμένου αυτός που προσπάθησε να με δωροδοκήσει

Γιώργος Αποστολόπουλος ονομάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που, όπως καταγγέλει ο Παύλος Χαϊκάλης, επιχείρησε να τον χρηματίσει.

-

Πρώην σύμβουλος του Πάνου Καμμένου είναι, όπως δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, ο άνθρωπος που προσπάθησε να τον δωροδοκήσει, ο οποίος όπως είπε προέρχεται απο τον τραπεζικό-οικονομικό τομέα .

Για την σχέση του με τον φερόμενο ως πρωταγωνιστή της απόπειρας χρηματισμού του κ. Χαϊκάλη, μίλησε στην διάρκεια έκτακτης συνέντευξης τύπου και ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Βάσει πληροφοριών, πρόκειται για τον Γιώργο Αποστολόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο ήταν στέλεχος μεγάλης ξένης τράπεζας.

Στην όλη υπόθεση πάντως, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη και πολιτικούς παράγοντες, προκύπτουν πολλά ερωτήματα.

Όπως είπε ο Παύλος Χαϊκάλης στον ΑΝΤ1, σε δήλωση του, ώρες μετά την διατύπωση της καταγγελίας του μέσω της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, με τον άνθρωπο αυτό είχε μια επαφή γενικότερα και συζητούσαν διάφορα θέματα. «Είχε διαμορφώσει ένα φιλικό στυλ, αλλά η πορεία εξελίχθηκε κάπως περίεργα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαϊκάλης. 

Παράλληλα, ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ότι είχαν γίνει δύο-τρεις συζητήσεις σχετικές με το θέμα και ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη απόπειρα χρηματισμού του από το συγκεκριμένο πρόσωπο. 

Σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, οι δύο από αυτές τις συζητήσεις κατεγράφησαν, διότι όπως λέει, ήθελε να είναι διασφαλισμένος «γιατί οι εποχές είναι δύσκολες», ενώ αμέσως μετά πήγε στον Εισαγγελέα.

Ο Παύλος Χαϊκάλης θέλοντας να δικαιολογήσει το γιατί δεν έδωσε το όνομα του ανθρώπου αυτού στον εισαγγελέα είπε ότι σκοπός ήταν να πιαστεί επ αυτοφώρω όταν γίνει η πράξη.

'Ετσι η  Εισαγγελία ανέθεσε στην Ασφάλεια τη διερεύνηση της υπόθεσης. Αστυνομικοί κάλεσαν τον κ. Χαϊκάλη και  του είπαν να ζητήσει από τον συνομιλητή του να τον συναντήσει σε συγκριμένο χρόνο και τόπο, όπου οι ίδιοι είχαν στήσει κάμερες και άλλα μηχανήματα καταγραφής, ώστε να συλλέξουν αποδεικτικά στοιχεία και να τον συλλάβουν επ’ αυτοφώρω. Εκείνος όμως, ουδέποτε εμφανίστηκε στο ραντεβού.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με τον Παύλο Χαϊκάλη, έφυγαν κατευθείαν με τους αστυνομικούς και πήγαν στη ΓΑΔΑ, όπου εκεί έδωσε κατάθεση και ανέφερε το όνομά του ανθρώπου που προσπάθησε να τον δωροδοκήσει, και όπως είπε διέταξε εφόσον μιλάει η Ασφάλεια με την εισαγγελία να διαταχθεί η διαδικασία αυτοφώρου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)