Γενικά

12 Νοεμβρίου 2014 12:37

Στύλιος κατά ΣΥΡΙΖΑ για την άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής

«Το ψέμα και η υποκρισία δεν μπορεί να κερδίζει πλέον, ούτε ο λαϊκισμός», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρώην υφυπουργός Παιδείας.

-

Με χρονοκαθυστέρηση κι αφού έχει διευκρινιστεί ότι η δήλωση Βούτση δεν αφορούσε καταψήφιση άρσης ασυλίας χρυσαυγιτών βουλευτών από τον ίδιο, απάντησε ο αποπεμφθείς Γιώργος Στύλιος στα όσα ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα.

«Το ψέμα και η υποκρισία δεν μπορεί να κερδίζει πλέον, ούτε ο λαϊκισμός», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρώην υφυπουργός Παιδείας που εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά τις απειλές προς την Λιάνα Κανέλλη ότι «θέλει Κασιδιάρη».

Ο Γιώργος Στύλιος συνεχίζει ωστόσο, να μην αναγνωρίζει τη βαρύτητα όσων είπε, επιμένοντας στη θεωρία της παρερμηνείας των λεγομένων του σε μια άτυχη στιγμή, για την οποία –όπως αναφέρει- υπέβαλλε την παραίτησή του.

«Ελπίζω να παραιτηθεί κάποτε και ο ΣΥΡΙΖΑ από τις πρακτικές του χθες και από τα παιχνίδια με τις δημοκρατικές αξίες», σημειώνει στη γραπτή του δήλωση.

Την περασμένη Παρασκευή, μια ημέρα μετά την παραίτηση Στύλιου, ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως το όνομα του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Στύλιου βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που δεν ψήφισαν τις άρσεις ασυλιών της Χρυσής Αυγής.

Εκ των υστέρων διευκρίνισε ότι αναφερόταν στην περίπτωση της ψηφοφορίας για την άρση της ασυλίας του Πέτρου Τατσόπουλου μετά από μήνυση του χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά για τα όσα ο τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταλογίσει στη Χρυσή Αυγή στα επεισόδια στο θέατρο «Χυτήριο» και όχι σε άρση ασυλίας χρυσαυγίτη βουλευτή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)