Βουλή

05 Νοεμβρίου 2014 13:54

Ντόρα: «Στο χέρι της ΝΔ να βρεθούν 180 "ναι" για εκλογή ΠτΔ»

Σε πηγαδάκι μεταξύ βουλευτών στο καφενείο της Βουλής η Ντόρα Μπακογιάννη εκτίμησε πως «αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι 50-50».

-

Είναι στο χέρι της ΝΔ να προσελκύσει βουλευτές που τώρα λένε «όχι» στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, εκτίμησε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε πηγαδάκι με γαλάζιους βουλευτές στο καφενείο της Βουλής.

Στη κουβέντα που είχαν με κύριο θέμα την προεδρική εκλογή, η πρώην υπουργός εκτίμησε -σύμφωνα με τους συνομιλητές της- πως αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι 50-50, αλλά -πρόσθεσε- μέχρι το Μάρτιο μπορεί να συμβούν διάφορα γεγονότα που θα ανατρέψουν τους συσχετισμούς.

Λίγα 24ωρα μετά τη δήλωση της πως «υπάρχουν ήδη  οι 172 Βουλευτές», συνάδελφοι της από τη ΝΔ την ρωτούσαν ποιοί είναι αυτοί οι 172 και τι πρέπει να γίνει για να συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός 180.

«Να τρέξετε και να μιλήσετε με όποιους πρέπει για να μαζευτούν και οι υπόλοιποι», τους είπε χαμογελώντας η Ντόρα Μπακογιάννη.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)