Βουλή

07 Οκτωβρίου 2014 12:15

«Ρουσφέτι» για την αλλαγή ημερομηνίας καταβολή συντάξεων από γαλάζιους βουλευτές

Την καταβολή των συντάξεων σε διαφορετική ημέρα από αυτή που λήγουν οι φορολογικές υποχρεώσεις ζητούν 17 γαλάζιοι βουλευτές.

-

Νέο «ρουσφέτι» από την κυβέρνηση ζητούν 17 γαλάζιοι βουλευτές που «ένωσαν» τη φωνή τους υπέρ του διαχωρισμού της ημερομηνίας καταβολής των συντάξεων από την ημερομηνία αποπληρωμής των φορολογικών υποχρεώσεων.

Ο λόγος είναι η ταλαιπωρία των πολιτών που συνωστίζονται σε τράπεζες και ΕΛΤΑ για να πάρουν τη σύνταξη και να τη δώσουν λίγη ώρα αργότερα για να πληρώσουν φόρους. Αυτό που ζητούν είναι να καταβάλλονται νωρίτερα οι συντάξεις και όχι την τελευταία ημέρα του μήνα, ώστε να αποφεύγουν οι πολίτες την ταλαιπωρία.

Υποστηρίζουν ότι τα προβλήματα που προκαλούνται από την ταυτόχρονη, την ίδια ημέρα, καταβολή των συντάξεων και φόρων, είναι ο συνωστισμός που διαπιστώνεται στα υποκαταστήματα των τραπεζών και των ΕΛΤΑ, η αδυναμία εξυπηρέτησης του κοινού, καθώς και η μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται οι ίδιοι οι συνταξιούχοι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)