Κόμματα

19 Ιουλίου 2014 14:25

Σε συστράτευση καλεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος

«Η Ελλάδα πάντα έχασε ιστορικά όταν η Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη δεν έπαιζε το ρόλο της» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

-

Τη θέση ότι εξέφρασε με δήλωσή του στην εφημερίδα «Το Καρφί» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Καλώντας σε στράτευση όλα τα στελέχη, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ, αλλά της ευρύτερης παράταξης, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι "μόνον έτσι άλλωστε θα μπορέσουμε να γεμίσουμε τη μεγάλη «κοίτη» της τρίτης λύσης και να υπερβούμε το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί αναπόφευκτα ο τεχνητός, μικρός διπολισμός στον οποίο  κάποιοι επιχειρούν να εγκλωβίσουν τους πολίτες. Η Κεντροαριστερά που εμείς θέλουμε και στην οποία ανήκουμε δεν ετεροκαθορίζεται, ούτε σε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, ούτε σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ. [..] Το αντίδοτο του λαϊκισμού δεν είναι το ν’ ακολουθείς το συρμό του  πολιτικού και οικονομικού νεοφιλελευθερισμού, ούτε το αντίστροφο. Υπάρχει  η τρίτη λύση, η υπεύθυνη λύση και αυτή είναι και πρέπει να είναι η Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη" παρατήρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.-

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)