Κυβέρνηση

17 Ιουλίου 2014 08:00

Κικίλιας: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και άλλα σημαντικά στοιχεία για την τρομοκρατία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της αστυνομίας μετά την σύλληψη του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

-

Αποτέλεσμα της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη είναι ότι υπάρχουν σημαντικά στοιχεία για την τρομοκρατία στα χέρια της αστυνομίας, τόνισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο πρωινό ΑΝΤ1. 

Ο Βασίλης Κικίλιας είπε ότι επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχετικά με τη δράση του Νίκου Μαζιώτη, πιθανούς συνεργούς του και τα κρησφύγετα του. Οι έρευνες και οι προσπάθειες της αστυνομίας όπως είπε ο κ. Κικίλιας συνεχίζονται, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για επιχειρησιακά σχέδια.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης συνεχάρη και πάλι τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη, ενώ αναφέρθηκε και στον αστυνομικό που τραυματίστηκε από τα πυρά του Μαζιώτη.

«Στο πρόσωπο του αστυνομικού που τραυματίστηκε, θέλω να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της ελληνικής αστυνομίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας, ενώ μετέφερε και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στους αστυνομικούς.

Όπως είπε ο υπουργός ο Μαζιώτης πυροβόλησε χωρίς αιδώ στο κέντρο της Αθήνας και χωρίς να τον ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή. 

Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν, τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας και πρόσθεσε: «Το μέλημα μας είναι αυτό το υπουργείο να είναι Δημοσίας Τάξης αλλά και προστασίας του Πολίτη».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)