Βουλή

19 Ιουνίου 2014 09:15

Βούλτεψη: «Ανύπαρκτο το θέμα με τη δικογραφία των υποβρυχίων»

Υπάρχουν λόγοι που γίνεται αυτό το θέμα με τα υποβρύχια, σημείωσε η Σοφία Βούλτεψη στο Πρωινό του Αντ1.

-

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μίλησε στο Πρωινό του Αντ1 για τη δικογραφία που αναστάτωσε χθες την πολιτική σκηνή και όχι μόνο.

«Ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει αυτό είναι προφανής» είπε η κ.Βούλτεψη αναφερόμενη στη δικογραφία για τα υποβρύχια στην οποία εμπλέκεται το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και η οποία φέρεται να προκάλεσε το κλείσιμο της Βουλής στις 4 Ιουνίου.

Ο λόγος που το κάνει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «η σημερινή επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού» η οποία στρώνει το έδαφος για επενδύσεις στη χώρα. Ως  επιπλέον λόγο ανέφερε  τις 53 αμφισβητήσεις που δέχτηκε ο κ. Τσίπρας από μέλη του κόμματός του.

Δικαιολόγησε το «ανύπαρκτο» διερωτώμενη  «αφού ο κ. Αθανασίου είναι μέλος της Βουλής, γιατί το έστειλε την τελευταία μέρα και δεν το άφηνε για μετά;» και συνέχισε λέγοντας ότι «οι δικογραφίες ήρθαν στη Βουλή αφού είχε σφραγιστεί το κλείσιμο της».

Δικαιολογώντας γιατί έφτασε η δικογραφία στη Βουλή τέσσερις μήνες μετά από την υπογραφή τους είπε ότι «όταν φεύγει περνάει από μεγάλη γραφειοκρατική διαδικασία.

Εξήγησε ότι το μόνο αδίκημα που μπορεί να παραγραφεί με το κλείσιμο της Βουλής είναι αυτό της «απιστίας» καθώς τα υπόλοιπα που αναφέρονται στη δικογραφία έχουν 20ετή παραγραφή.

Η κ. Βούλτεψη υπογράμμισε ότι για το θέμα αυτό έχουν «γίνει δύο εξεταστικές και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ότι δεν προκύπτει νομική τεκμηρίωση» ενώ «ένας πρώην υπουργός και ακόμα 15 άτομα είναι στη φυλακή» αναφερόμενη στον Άκη Τσοχατζόπουλο και τους εμπλεκόμενους στο θέμα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)