Εκλογές

16 Μαΐου 2014 20:40

Σπηλιωτόπουλος: Η Αθήνα μπορεί να σταθεί στα πόδια της

Αισιόδοξος ενόψει της εκλογικής μάχης στον Δήμο Αθηναίων εμφανίστηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη Μαρία Χούκλη.

-



Η Αθήνα μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να γυρίσει σελίδα, υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, με τον συνδυασμό «Αθήνα μπορείς», μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, ο υποψήφιος της ΝΔ στην Αθήνα σημείωσε ότι όλα τα γκάλοπ «μας έδειχναν σταθερά στη 2η θέση», όμως πρόσθεσε πως «εμένα με ενδιαφέρει η επαφή με τον κόσμο». Το περίπου 80% των συμπολιτών μου δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο από την απερχόμενη δημοτική αρχή, πρόσθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Γιώργου Καμίνη.

Σε σχέση δε με την υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, ανέφερε ότι θα παραιτείτο αν βρισκόταν πίσω του στις δημοσκοπήσεις, υπογράμμισε, όμως, ότι «τέτοια δημοσκόπηση δεν υπάρχει».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)