Εκλογές

13 Μαΐου 2014 00:20

Σπηλιωτόπουλος: Η Αθήνα αφήνει πίσω το γκρίζο και το μίζερο

Επίθεση στον Γιώργο Καμίνη εξαπέλυσε κατά την κεντρική του ομιλία στο Σπόρτινγκ ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος.

-

Με την κεντρική του ομιλία στο Σπόρτινγκ το βράδυ της Δευτέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας Άρης Σπηλιωτόπουλος έδωσε το σύνθημα νίκης στις δημοτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.   

«Η δύναμη της Αθήνας είναι μεγάλη και αυτή η δύναμη ήρθε η ώρα απελευθερωθεί, να βγει και να αλλάξει και πάλι τις γειτονιές, να φωτίσει ξανά την Αθήνα» είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για να προσθέσει στην συνέχεια:  

«Η Αθήνα σήμερα τα καταφέρνει, η Αθήνα σήμερα κερδίζει το στοίχημα. Αφήνει πίσω το γκρίζο, το μίζερο, κερδίζει και πάλι την υπερηφάνεια της. Γίνεται ξανά η Αθήνα της δικής μας επιλογής».

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είπε: «Αναζητούμε λύσεις και αναζητούμε το νέο τρόπο, θέλουμε και πάλι η Αθήνα να ενωθεί με τον δήμαρχο της. Να υπερβεί τα μικρά για να πετύχει τα μείζονα, τα σημαντικά τα μεγάλα».

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση και στον Γιώργο Καμίνη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο απερχόμενος δήμαρχος της Αθήνας είναι αυτός που κατηγορηματικά αρνείται τα δικαιώματα των αθηναίων και αυτό το λέει με την απουσία του, το λέει με την αδράνειά του».  

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο Σπόρτινγκ:

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)