Βουλή

23 Απριλίου 2014 16:30

Ανήσυχος ο Μεϊμαράκης με φόντο το θέμα με τη Σουλεϊμάν Σαμπιχά

«Το θέμα της Θράκης είναι σοβαρό για όλους μας», είπε ο κ. Μεϊμαράκης με φόντο την απόσυρση της υποψηφιότητας της Σουλεϊμάν Σαμπιχά.

-



Την ανησυχία του για τις εξελίξεις στη Θράκη μετά την απομάκρυνση της υποψηφιότητας της Ρομά ακτιβίστριας, Σουλεϊμάν Σαμπιχά, από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης  σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους.

Ο Πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε πως το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα. «Το θέμα της Θράκης είναι σοβαρό για όλους μας και πρέπει να το ξαναδούμε με τη σοβαρότητα που απαιτείται και όχι χύμα», επεσήμανε, σημειώνοντας με νόημα πως δεν χρειάζεται να το κουβεντιάζουμε δημόσια.

Ανταλλάσσοντας ευχές με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Βουλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξέφρασε παράλληλα, την ικανοποίησή του για τη σημερινή πιστοποίηση του πρωτογενούς πλεονάσματος, το οποίο αναμένεται να ανοίξει το δρόμο στην άτυπη συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)