Εκλογές

11 Μαρτίου 2014 21:30

«Μπηχτές» και σπόντες στην κούρσα για τις δημοτικές εκλογές

Με κόντρες και «καρφιά» συνεχίζεται η μάχη των υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές.

-



Του Γιάννη Τσακίρη

Να παραιτηθεί από την κούρσα για το δήμο της Αθήνας λόγω των χαμηλών δημοσκοπικών του πτήσεων κάλεσε σήμερα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τον Νικήτα Κακλαμάνη προκειμένου να ενωθεί η κεντροδεξιά παράταξη και να μην εμφανίζεται με διασπασμένες δυνάμεις.

Ωστόσο, ο Νικήτας Κακλαμάνης εμφανίστηκε αμετακίνητος στην απόφαση του να διεκδικήσει ξανά το δήμο. «Κάποιοι θα εκπλαγούν το βράδυ των εκλογών από το αποτέλεσμα της κάλπης. Το όνομα μου θα βγει από την κάλπη», δήλωσε σχετικά ο κ. Κακλαμάνης στο Mega.

Αιχμές κατά του πρώην δημάρχου άφησε την ίδια ώρα ο Γιώργος Καμίνης. «Το έργο του κ. Κακλαμάνη δεν ξέρω ποιο είναι. Ο κ. Κακλαμάνης έκανε κάτι πάρκα, όπως μας λέει. Αυτά τα πάρκα τα έκανε με δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και έβαλε και λεφτά και του φορολογουμένου», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Αθηναίων στο Star, ο οποίος βρέθηκε με τη σειρά του στο στόχαστρο του υποψηφίου του ΚΚΕ. 

«Ο Δήμαρχος της συγκυβέρνησης κ. Καμίνης καμαρώνει γιατί κατά τη διάρκεια της θητείας του μειώθηκαν κατά 5.000 οι εργαζόμενοι στο δήμο», ανέφερε ο υποψήφιος του ΚΚΕ για τον Δήμο Αθηναίων, Νίκος Σοφιανός.

Την ίδια στιγμή ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο Βασίλης Καπερνάρος εξαπέλυαν πυρά εναντίον της κυβέρνησης για τα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανακοίνωνε την υποψηφιότητα του Πέτρου Κωνσταντίνου για το δήμο της Αθήνας.

 «Αυτοί που ευθύνονται για την σημερινή εικόνα εγκατάλειψης είναι οι ίδιοι που θέλουν να τα ξεπουλήσουν μέσω του ΤΑΙΠΕΔ», δήλωσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Σβήνουν την ιστορία, αλλά και το μέλλον της πόλης μας, πουλώντας κάθε τετραγωνικό της», τόνισε από τη μεριά του ο υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Αθήνα, Βασίλης Καπερνάρος.

Αναφερόμενη στις δημοτικές εκλογές, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τόνισε ότι «πρέπει να ενισχυθεί η αριστερά που επιμένει να κινείται σε μάχιμη αριστερή αντικαπιταλιστική πολιτική κατεύθυνση, που έχει αντιδιαχειριστική λογική».

Την υποψηφιότητα του με σύνθημα «φύσηξε Βαρδάρης» για την Κεντρική Μακεδονία ανακοίνωσε παράλληλα ο Μάρκος Μπόλαρης, ενώ στον Πειραιά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αποκάλυπτε ότι το ιστορικό παλαιό ρολόι της πόλης θα πάρει και πάλι μορφή στο χώρο που βρισκόταν πριν κατεδαφιστεί.

«Ο δήμος Πειραιά διοργανώνει εκδηλώσεις για το Ρολόι ώστε η νέα γενιά να δίνει τα ραντεβού της στο σημείο και οι μεγαλύτεροι να θυμηθούν τα παλιά», ανέφερε ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)