Θεσσαλονίκη

23 Ιουνίου 2023 17:10 Τελευταία ενημέρωση : 23 Ιουνίου 2023 17:29

Θεσσαλονίκη: Ακινητοποίηση Intercity - “Μπλόκαρε” κεντρικό κλειδί

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες, προκάλεσαν τα προβλήματα στην σιδηροδρομική γραμμή στη Θεσσαλονίκη που ακινητοποίησαν αμαξοστοιχία.

Θεσσαλονίκη: Ακινητοποίηση Intercity - “Μπλόκαρε” κεντρικό κλειδί
-

Βλάβη στο σιδηροδρομικό κλειδί που βρίσκεται στον κόμβο ΤΧ1 κοντά στη Σίνδο σημειώθηκε το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να έχει ακινητοποιηθεί στην περιοχή η αμαξοστοιχία IC 52 με αφετηρία την Αθήνα που επρόκειτο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 2.40.

Για τον ίδιο λόγο δεν αναχώρησε στην ώρα της και η αμαξοστοιχία 55 από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΣΕ, έχει μπλοκάρει το κεντρικό κλειδί στον TX1, έναν κόμβο που βρίσκεται έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στη Σίνδο, στον οποίο υπάρχουν πολλές γραμμές και από τον οποίο δίνεται κατεύθυνση στα τρένα ώστε να μπουν στο σταθμό.

Σύμφωνα με επιβάτες, οι ίδιοι έχουν ενημερωθεί ότι μπορούν είτε να φύγουν μόνοι τους από τη Σίνδο είτε να περιμένουν μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Πηγή: grtimes.gr

@varvaroktonos Η τραγωδία των ελληνικών σιδηροδρόμων συνεχίζεται. #ΟΣΕ_υπό_διάλυση #ΝΔ_βαθύ_κράτος #Τεμπη #τεμπη_δολοφονία ? πρωτότυπος ήχος - V2023

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Δάκρυσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο τρισάγιο για τη μνήμη των θυμάτων (εικόνες)

Κολωνός - 12χρονη: Στο “Πρωινό” ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια (βίντεο)

Titan: Το χρονικό της μοιραίας αποστολής στο ναυάγιο του Τιτανικού

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)