Οικονομία

23 Ιουνίου 2024 13:33

Ημαθία: Συνελήφθη απατεώνας που απέσπασε 15000 ευρώ ως “γιατρός”

Με ποια τεχνάσματα ο άνδρας είχε αναγκάσει γυναίκα να του καταβάλει το ιδιαίτερα υψηλό αυτό ποσό "για να εγχειρίσει συγγενή της". Αναζητώνται και οι συνεργοί του.

Ημαθία: Συνελήφθη απατεώνας που απέσπασε 15000 ευρώ ως “γιατρός”
-

Μια απάτη σε βάρος ηλικιωμένης, που έγινε τον προηγούμενο μήνα σε περιοχή της Ημαθίας, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας και για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 10ης Μαΐου συνεργός του τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη, προσποιούμενος τον γιατρό, και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί. Ζήτησε χρήματα για να υποβληθεί δήθεν σε άμεση χειρουργική επέμβαση. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να της αποσπάσουν 15.000 ευρώ, ποσό το οποίο παρέλαβε ο προαναφερόμενος άνδρας.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδοσφαιριστής σε τροχαίο με μηχανή (βίντεο)

Ανδρέας Παπανδρέου: η ζωή και το έργο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ που πέθανε σαν σήμερα

Euro 2024: Κοριτσάκι άγγιξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο... για να πιστέψει πως είναι αληθινός (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)