Γενικά

19 Δεκεμβρίου 2016 09:00

Παπανάτσιου στον ΑΝΤ1: “Κόκκινη γραμμή” η μείωση του αφορολογήτου (Βίντεο)

Έδωσε απαντήσεις για το “χτίσιμο” του αφορολογήτου με “πλαστικό χρήμα”, τα τέλη κυκλοφορίας και το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Παπανάτσιου στον ΑΝΤ1: “Κόκκινη γραμμή” η μείωση του αφορολογήτου (Βίντεο)
-

Κατηγορηματική πως για την Κυβέρνηση αποτελεί “κόκκινη γραμμή” η μείωση του αφορολογήτου, εμφανίστηκε η Υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”.

Όσον αφορά στο “χτίσιμο” του αφορολογήτου με “πλαστικό χρήμα”, επεσήμανε πως θα εξαιρεθούν ορισμένες κατηγορίες πολιτών, φέρνοντας ως παράδειγμα τους ηλικιωμένους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ).

Η κ. Παπανάτσιου σημείωσε πως εξετάζεται να υπολογίζονται στο αφορολόγητο οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος και υδροδότησης.

Ερωτηθείσα σχετικά με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, η Υφυπουργός Οικονομικών εκτίμησε πως είναι θέμα ίσως και λίγων ωρών να ανοίξει το σύστημα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δικαιούχοι. Αναγνώρισε, πάντως, πως υπάρχει πρόβλημα με τις περιοχές που θεωρούνται ορεινές και εξέφρασε την ελπίδα πως θα υπάρξει ένα πιο δίκαιο σύστημα τη νέα χρονιά.

Η Κατερίνα Παπανάτσιου ανέφερε επίσης πως είναι υπό εξέταση το ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας με το μήνα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)