Γενικά

07 Μαΐου 2015 17:39

Τσιρώνης: Ποτέ δεν μίλησα για νέους φόρους στην πετρελαιοκίνηση

"Ο Γιάννης Τσιρώνης πιστεύει και ανέλυσε πολιτικά την ανάγκη για μετάβαση σε μία οικονομία με λιγότερη εξάρτηση από το πετρέλαιο", αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

-

Σε απάντηση σημερινών δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου, ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης τονίζει ότι ουδέποτε μίλησε για νέους φόρους ή τέλη στην πετρελαιοκίνηση και διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε τέτοια πληροφορία.

 Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, "ο Γιάννης Τσιρώνης πιστεύει και ανέλυσε πολιτικά την ανάγκη για μετάβαση σε μία οικονομία με λιγότερη εξάρτηση από το πετρέλαιο, στο πλαίσιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές πολιτικές για τα επόμενα χρόνια".

«Ο τρόπος υπολογισμού των Ετήσιων Τελών με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι δίκαιος, αλλά τα πετρελαιοκίνητα οχήματα είναι τα πιο επικίνδυνα και τα πλέον ρυπογόνα» φερόταν να δηλώνει σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα ο υπουργός, επισημαίνοντας πως τα μέτρα κατά της πετρελαιοκίνησης, δρομολογούνται το επόμενο χρονικό διάστημα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)