Παράξενα

Σήμερα 17:07

Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι... γκάφες των Γάλλων που σχολιάστηκαν (εικόνες)

Ποια περιστατικά, έφεραν... αμηχανία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και σχολιάστηκαν από τον κόσμο.

Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι... γκάφες των Γάλλων που σχολιάστηκαν (εικόνες)
-

Η Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι φαίνεται να έχουν διχάσει το κοινό, με κάποιους να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι και άλλους, όχι από το θέαμα που προσέφεραν οι Γάλλοι. 

Παρά την υπερπαραγωγή στο στήσιμο του φαντασμαγορικού κατά τα άλλα σόου, δεν θα μπορούσε να μην υπήρχαν και κάποια... λάθη. 

Αρχικά, όσον αφορά την Ελληνική συμμετοχή, σχολιάστηκε πως σε κανένα πλάνο που έδειχνε την πλωτή παρέλαση της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι, δεν φάνηκε ο Έλληνας σημαιοφόρος και σταρ του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο...

Έπειτα, την έντονη αντίδραση της Νότιας Κορέας και την συγγνώμη από την ΔΟΕ, έφερε ένα λάθος στην παρουσίαση των αποστολών, όταν ο εκφωνητής αποκάλεσε τους Νοτιοκορεάτες αθλητές "Βορεια Κορέα".

Πιο συγκεκριμένα, όταν η βάρκα γεμάτη με Νοτιοκορεάτες αθλητές πέρασε από τον ποταμό Σηκουάνα, ο εκφωνητής τους αποκάλεσε «Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας», που είναι η επίσημη ονομασία της Βόρειας Κορέας, προς μεγάλη τους αμηχανία, ειδικά μετά τις τεταμένες σχέσεις μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας.

Ένα άλλο μεγάλο λάθος έγινε προς το τέλος της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την ώρα της έπαρσης της σημαίας της διοργάνωσης και της ανάκρουσης του Ολυμπιακού Ύμνου, οι Γάλλοι την ύψωσαν ανάποδα.

Στις φωτογραφίες της σημαίας που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το εμβληματικό έμβλημα των πέντε χρωματιστών δακτυλίων εμφανιζόταν σε λάθος θέσεις, πράγμα που σήμαινε ότι είχε υψωθεί λανθασμένα.


Ειδήσεις σήμερα:

Παπαδιά “τσάκωσε” ιερέα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής!

Απάτη: Παρήγγειλε άρτους για μοναστήρι και... άδειασε τον λογαριασμό της φουρνάρισσας

Revenge porn: Kατέγραψε 25χρονη ενώ έκαναν σεξ και... μοίρασε το βίντεο σε γνωστούς και αγνώστους!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)