Γενικά

07 Ιουλίου 2018 18:34

Δεκάδες χιλιάδες Harley Davidson κατέκλυσαν τους δρόμους της Πράγας (βίντεο)

Στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων για τα 115α γενέθλια της κατασκευάστριας εταιρείας.

Δεκάδες χιλιάδες Harley Davidson κατέκλυσαν τους δρόμους της Πράγας (βίντεο)
-

“Σείστηκε” η Πράγα από τα “μουγκρητά” χιλιάδων Harley Davidson, καθώς δεκάδες χιλιάδες μοτοσικλετιστές έχουν συρρεύσει στην πρωτεύουσα της Τσεχίας για τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η λέσχη φίλων της Harley-Davidson για τα 115α γενέθλια της κατασκευάστριας εταιρείας.

60.000 μοτοσικλετιστές και 40.000 επισκέπτες από 70 χώρες του κόσμου συμμετέχουν στο φεστιβάλ, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

«Είναι τρόπος ζωής, είναι πάθος», δήλωσε ο Πιοτρ Σόμπτσικ, ο οποίος ταξίδεψε στην Πράγα από την Πολωνία για να βρεθεί μαζί με μοτοσικλετιστές που τρέφουν την ίδια αγάπη με τον ίδιο για τις Harley Davidson.

Η ευρωπαϊκή αγορά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως για την αμερικανική εταιρεία. Μόνο το 2017 πωλήθηκαν περίπου 40.000 Harley Davidson στην Ευρώπη.

ΤΣΕΧΙΑ - ΠΡΑΓΑ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - HARLEY DAVIDSON

ΤΣΕΧΙΑ - ΠΡΑΓΑ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - HARLEY DAVIDSON

Τον περασμένο μήνα, πάντως, η διοίκηση της Harley Davidson συγκέντρωσε τα “πυρά” του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, εξαιτίας των προειδοποιήσεων ότι θα μεταφέρει τα εργοστάσια παραγωγής της εκτός ΗΠΑ για να αποφύγει ενδεχόμενα αντίποινα των Βρυξελλών στην επιβολή αμερικανικών δασμών στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου από την Ε.Ε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)