Γενικά

27 Μαρτίου 2018 08:13

Ρώσος πολιτικός ξύρισε το μουστάκι του επειδή έχασε στοίχημα στις εκλογές (βίντεο)

Το χαμηλό ποσοστό στις προεδρικές εκλογές έκανε …αγνώριστο τον υποψήφιο του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Ρώσος πολιτικός ξύρισε το μουστάκι του επειδή έχασε στοίχημα στις εκλογές (βίντεο)
-

Αγνώριστος έγινε ο υποψήφιος του Κομμουνιστικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας, Πάβελ Γκρουντίνιν, ο οποίος τίμησε το στοίχημα που είχε βάλει με δημοσιογράφο… και ξύρισε το μουστάκι του.

Ο Γκρουντίνιν εμφανιζόταν βέβαιος πως θα εξασφάλιζε ένα ποσοστό τουλάχιστον 15%, αλλά την αισιοδοξία του δε συμμεριζόταν ο δημοσιογράφος Γιούρι Ντουντ. Ο υποψήφιος του Κομμουνιστικού Κόμματος ήταν τόσο σίγουρος, που έβαλε στοίχημα το μουστάκι του.

Κόντρα στον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, φυσικά δεν είχε καμία τύχη. Έτσι η αγωνία του Γκρουντίνιν περιοριζόταν στο ποσοστό που θα λάβει. Τελικά οι εκτιμήσεις του δεν επαληθεύτηκαν, αφού εξασφάλισε μόλις 11,77%.

Μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων στις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στα social media οι “υπενθυμίσεις” προς τον Πάβελ Γκρουντίνιν για το στοίχημα που είχε βάλει.

Pavel Grudinin - ξύρισε μουστάκι

Ο 57χρονος Ρώσος πολιτικός τίμησε το στοίχημα και ξύρισε το μουστάκι του, δημοσιεύοντας και ένα σχετικό βίντεο ως απόδειξη. «Το στοίχημα είναι στοίχημα. Επομένως, ακόμη και αν είχα μουστάκι εδώ και πάνω από 30 χρόνια, σήμερα το ξυρίζω», δηλώνει στο βίντεο.

Αφού ξυρίστηκε, δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του για την εικόνα του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)