Γενικά

29 Σεπτεμβρίου 2016 14:25

Πρώην καλόγριες παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο!

Η Φεντερίκα και η Ιζαμπέλ ερωτεύτηκαν ενώ δούλευαν σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης και αποφάσισαν να απαρνηθούν τον μοναχισμό...

Πρώην καλόγριες παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο!
-



Δύο πρώην καλόγριες, οι οποίες γνωρίστηκαν σε μοναστήρι, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, σε μία μικρή πόλη στη βόρεια Ιταλία.

Οι δύο γυναίκες, τις οποίες τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν μόνο με τα μικρά τους ονόματα, αρχικά υποτίθεται ότι θα παντρεύονταν σε τελετή στην πόλη Πινερόλο την Πέμπτη. Ομως, ανησυχούσαν για την προβολή από τα ΜΜΕ, επειδή η La Stampa δημοσίευσε τα πλάνα τους. Έτσι, αποφάσισαν τελικά να παντρευτούν μία ημέρα νωρίτερα.

Η Φεντερίκα και η Ιζαμπέλ ήταν μοναχές των Φραγκισκανών, ερωτεύτηκαν ενώ δούλευαν σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης και αποφάσισαν να απαρνηθούν τον μοναχισμό, ενώ μίλησαν ενάντια στη θέση της εκκλησίας κατά της ομοφυλοφιλίας.

«Ο Θεός θέλει τους ανθρώπους ευτυχισμένους, να ζουν την αγάπη τους στο φως του ήλιου» δήλωσε πρόσφατα η Ιζαμπέλ στην ιταλική εφημερίδα, La Stampa. Οι δύο νύφες δήλωσαν πως δεν έχασαν την πίστη τους και πως αν υπήρχε άλλος τρόπος, δεν θα άφηναν την εκκλησία.

«Καλούμε την εκκλησία μας να καλωσορίσει όλους τους ανθρώπους που αγαπούν ο ένας τον άλλον» πρόσθεσε η Φεντερίκα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)