Γενικά

28 Μαΐου 2016 15:29

Τρίδυμες θα τρέξουν για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Βίντεο)

Οι τρεις αδελφές θα γράψουν ιστορία, εκπροσωπώντας την Εσθονία στον Μαραθώνιο.

Τρίδυμες θα τρέξουν για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Βίντεο)
-

Η Λέιλα, η Λίνα και η Λίλι Λούικ από την Εσθονία θα περάσουν στην ιστορία ως οι πρώτες τρίδυμες που διαγωνίστηκαν ποτέ σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι 30χρονες γαλανομάτες αδερφές θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον Μαραθώνιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το καλοκαίρι.

Η Λίνα Λούικ ήταν η πρώτη που ασχολήθηκε με τους δρόμους μεγάλων αποστάσεων, που σταδιακά “κέρδισαν” και τις αδερφές της.

Αν και τις περισσότερες φορές προπονούνται παρέα, δεν είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν μαζί μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 στη Ζυρίχη, λόγω τραυματισμών.

Αν και δεν έχουν βάσιμες ελπίδες να κερδίσουν μετάλλιο, οι τρίδυμες ονειρεύονται να κόψουν μαζί το νήμα του τερματισμού. Για αυτό εξάλλου, έχουν για σλόγκαν τους: “Τρίο στο Ρίο”.

Tρίδυμες - Εσθονία - Ολυμπιακοί Αγώνες - Ρίο

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Λέιλα έχει τον ταχύτερο χρόνο στον Μαραθώνιο με 2 ώρες, 37 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα, από τους Αγώνες της Σαγκάης το 2013. Δεύτερη, με διαφορά 2 λεπτών και 30 δευτερολέπτων έρχεται η Λίνα και ακολουθεί η Λίλι με διαφορά επιπλέον 45 δευτερολέπτων.

Tρίδυμες - Εσθονία - Ολυμπιακοί Αγώνες - Ρίο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)