Γενικά

28 Μαΐου 2015 16:04

Αυτά είναι τα προφυλακτικά που θα απογειώσουν τη σεξουαλική ζωή σας

Τα νέα μοντέλα προφυλακτικών που πλασάρονται στην αγορά μπορούν να συνδυάσουν την απόλαυση με την τεχνολογία.

-

Μέσω Bluetooth γίνεται η σύνδεση μεταξύ της…απόλαυσης και της τεχνολογίας. Αυτό τουλάχιστον υπόσχονται τα νέας γενιάς προφυλακτικά, που έρχονται στην αγορά.

Τα παραπάνω δεδομένα, πέραν της διασφάλισης της απογείωσης της σεξουαλικής ζωής, δίνουν και μια ένα διάσταση στην ασφάλεια της επαφής.

Πρόκειται για ανδρικά και γυναικεία προφυλακτικά, οι βελτιώσεις των οποίων κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές, δεδομένης της αποφυγής της χρήσης τους – γενικά – εξαιτίας της μείωσης της ηδονής που προκαλούν.

Το γυναικείο προφαλακτικό VA w.o.w.® Condom Feminine περιλαμβάνει και έναν μικρό δονητή στη βάση του, ο οποίος εφάπτεται στην κλειτορίδα, προσφέροντας έξτρα ηδονή.

Το Origami Condom – του οποίου η ονομασία έρχεται από τα βάθη της Ανατολής – προορίζεται για ανδρική χρήση και είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη. Η ανώμαλη επιφάνειά του προσφέρει μοναδική απόλαυση.

Η εταιρεία TheyFit Condoms προσφέρει 95 μεγέθη προφυλακτικών, ώστε ο καθένας να βρει ποιο ακριβώς του ταιριάζει. Το ακόμα πιο θετικό είναι ότι απευθύνεται στην αγορά της Ευρώπης…

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)