Γενικά

09 Φεβρουαρίου 2015 23:04

Σουτιέν έσωσε γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Το δαντελένιο μαύρο σουτιέν που φορούσε μία γυναίκα στη Βραζιλία, στάθηκε φύλακας - άγγελός της αφού «φρέναρε» την πορεία της σφαίρας.

-

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μία γυναίκα από το Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Βρέθηκε στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή, αλλά η καλή της τύχη, όπως φαίνεται απο αυτό που της συνέβη, δεν την εγκατέλειψε.

Η Ιβέτ Μεδέιρος από την πόλη του Αμαζονίου Μπελέμ, περπατούσε ανέμελη σε δρόμο του Ρίο Ντε Τζανέιρο όταν δύο ένοπλοι άνδρες άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, μέσα σε σούπερ μάρκετ, το οποίο επιχειρούσαν να ληστέψουν.

Βγαίνοντας από το κτίριο, οι μαυροφορεμένοι άνδρες δεν σταμάτησαν να πυροβολούν. Για κακή της τύχη, η Ιβέτ, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο απέναντι πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της, δέχτηκε μια σφαίρα στο στήθος.

Η σφαίρα θα την τραυμάτιζε βαριά, πιθανότατα θανάσιμα, αφού θα την χτυπούσε δίπλα απο την καρδιά. Όμως, το δαντελένιο, μαύρο σουτιέν που φορούσε, στάθηκε φύλακας - άγγελός της, καθώς ...φρέναρε το βλήμα.

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας μετέδωσαν εικόνες, οι οποίες έδειχναν το φόρεμα της Ιβέτ με μία μικρή τρύπα, το "σωτήριο σουτιέν" - και κυρίως την αριστερή πλευρά-  και τη σφαίρα, που εγκλωβίστηκε στον στηθόδεσμο.

Για την Ιβέτ, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, αυτό που έγινε, ήταν θέλημα Θεού. «Το μόνο που αισθάνθηκα ήταν ένα αίσθημα καύσου», τόνισε η Ιβέτ.  Ο σύζυγός της, που πλέον πιστεύει στα θαύματα, βρισκόταν στο πλευρό της όταν η Ιβέτ δέχτηκε τη σφαίρα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)