Γενικά

27 Οκτωβρίου 2014 18:54

Στην Πράγα κάνουν spa και μπάνιο με μπύρα!

Ένα πρωτότυπο spa στην Πράγα προσφέρει ένα ιδανικό χαλάρωμα στους λάτρεις της μπύρας!

-



Μπάνιο μέσα σε μπύρα και στη συνέχεια χαλάρωση σε θερμαινόμενο κρεβάτι ή μασάζ, είναι μόνο μερικές από τις ανέσεις που προσφέρει το «Beer Spa» στην Πράγα.

Υποστηρίζοντας ότι τα οφέλη του να κάνεις μπάνιο μέσα σε μπύρα έχουν αποδειχθεί από το Μεσαίωνα, το «Beer Spa» κάνει χρυσές δουλειές και προσφέρει στους πελάτες του ένα τελείως διαφορετικό spa.

Επιτρέπει στους επισκέπτες του να «μουλιάσουν» σε μία μπανιέρα γεμάτη μπύρα, περιέχοντας όλα τα φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της, όπως το κριθάρι, ο λυκίσκος και η μαγιά.



Το μπάνιο γίνεται σε μία σταθερή θερμοκρασία 37 βαθμών Κελσίου, με διαρκές «άφρισμα», προκειμένου να απελευθερωθούν βιταμίνες, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες, σύμφωνα με τους υπεύθυνους.

Το μπάνιο διαρκεί 30 λεπτά και στη διάρκεια αυτή οι πελάτες μπορούν μάλιστα να καταναλώσουν την μπύρα «Bernard» της εταιρείας από τη «βρύση» που βρίσκεται δίπλα τους, μέσω της οποίας ρέει άφθονη.

Κατόπιν, οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν με μία συνεδρία χαλάρωσης σε ένα θερμαινόμενο κρεβάτι ή με ένα μασάζ 20 λεπτών.



Το κόστος είναι 80 λίρες ανά άτομο, ενώ οι υπεύθυνοι συμβουλεύουν τους πελάτες να μην κάνουν μπάνιο για 12 ώρες μετά την επίσκεψη, σύμφωνα με την Daily Mail.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)