6ο Food Experience «ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΝΑΞΟΥ»
Το μεγαλύτερο γαστρονομικό event του Αιγαίου υπό την αιγίδα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου ένωσε την ιταλική κουζίνα με την ΠΟΠ γραβιέρα Νάξου. Στο 6ο Food Experience, Έλληνες και Ιταλοί σεφ, μαγείρεψαν Ιταλικές σπεσιαλιτέ, χρησιμοποιώντας το διάσημο τυρί της Νάξου, σε εύφορα ναξιώτικα περιβόλια με παραδοσιακούς ξυλόφουρνους αλλά και εν πλω για τη μαγευτική Δονούσα.
Ανέβηκε στις 20/06/2024 14:24
Περισσότερα επεισόδια
Έρχεται… περιβαλλοντικό «καπέλο» σε αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά
Δίχως φρένα συνεχίζει να «τρέχει» η ακρίβεια, ενώ το «ράλι» των αυξήσεων δεν...
Νέος «κύκλος ζωής» για τα πλαστικά στην αλιεία και στη ναυτιλία
Δημιουργική ανακύκλωση απορριμμάτων γυαλιού
Δυο αδελφές, η Νικόλ και η Μιρέλλα, μεγαλωμένες στο νησί της Κέρκυρας,...
Η ποιότητα του αέρα παγκοσμίως
Ιδιαίτερα ανησυχητικές είναι οι διαπιστώσεις της 6ης Έκθεσης για την Ποιότητα...
Coldplay: Το συγκρότημα που σέβεται το Περιβάλλον
Ο πλανήτης τα τελευταία χρόνια εκπέμπει απεγνωσμένα SOS για την αντιμετώπιση της...
Βαμβακού Λακωνίας: ένα μικρό χωριό που αναγεννάται
Μία παρέα νέων θέλησε να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Βαμβακούς στην...