Κερδίζει έδαφος το φυτικό κρέας στην Ευρώπη
Τα φυτικά υποκατάστατα κρέατος καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο χώρο στα ράφια των ευρωπαϊκών σούπερ μάρκετ. Η βιομηχανία τροφίμων ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες των χορτοφάγων αλλά και στις εκκλήσεις του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος από τα αέρια του θερμοκηπίου.
Ανέβηκε στις 29/11/2023 12:52
Περισσότερα επεισόδια
Κεχρί: Μία υπερτροφή
Το κεχρί ήταν αρκετά γνωστό στην αρχαία Ελλάδα, καθώς το καλλιεργούσαν...
Η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ
Η «Γη Θεραπαινίς» είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό και φιλανθρωπικό για άτομα με...
Έξυπνες πόλεις
Τι σημαίνει έξυπνη πόλη; Ένας δήμος που οι παραδοσιακές υπηρεσίες γίνονται πιο...
Το καινοτόμο μεσιτικό γραφείο
Η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών στις πωλήσεις πολυτελών και «lifestyle» κατοικιών...
Κοράλλι: Ο αρχιτέκτονας της θάλασσας
Τα κοράλλια σε όλο τον κόσμο γίνονται άσπρα και φθάνουν στο σημείο να πεθαίνουν,...
Απολιγνιτοποίηση 4 χρόνια μετά
Πρόσφατα συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από την ανακοίνωση της απόφασης για...