Υποψήφιοι Δημοτικών Εκλογών

08 Απριλίου 2014 16:00

Δήμος Βέροιας

Με δεδομένο ότι η νυν δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου δεν κατεβαίνει υποψήφια για το Δήμο της Βέροιας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, η μάχη για το χρίσμα παίρνει φωτιά.

-

Ο προερχόμενος από τη ΝΔ και σημερινός αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για το Δήμο της Βέροιας με την παράταξη «Δύναμη των Πολιτών». Ο κ. Καραπαναγιωτίδης μπορεί να προέρχεται από τη ΝΔ, ωστόσο, δηλώνει ανεξάρτητος και δίνει υπερκομματικά χαρακτηριστικά στην παράταξή του, σε μια προσπάθεια να αποσπάσει υποψήφιους συμβούλους από την πρώην «πράσινη» παράταξη της κ. Ουσουλτζόγλου. 

Υποψήφιος για τη δημαρχία της Βέροιας είναι και ο Κώστας Βοριαζίδης, προερχόμενος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο επίσημη στήριξη. Ωστόσο, πολλοί παρουσιάζουν τον κ. Βοριαζίδη ως επίσημο διάδοχο της παράταξης Ουσουλτζόγλου. Πάντως, η παράταξη της οποίας ηγείται δεν διατήρησε το όνομα της «Συμπολιτείας» αλλά φέρει τον τίτλο «Δράση με Γνώση».

Ο Γιάννης Παπαγιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά για Δήμαρχος της Βέροιας ως επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κ. Παπαγιάννης προέρχεται από τον χώρο της Κεντροαριστεράς, ωστόσο, επίσημα δεν έχει την στήριξη από κανένα κόμμα, μέχρι τώρα και κατεβαίνει ανεξάρτητος.                                         

Στην μάχη για την Δημαρχία της Βέροιας μπήκε και ο Νίκος Μπέκης με την παράταξη «Ενεργοί Πολίτες», υποψηφιότητα την οποία στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Από την πλευρά του το ΚΚΕ στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Μελιόπουλου για τη Δημαρχία της Βέροιας με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας». Οι υποψηφιότητες για το Δήμο της Βέροιας κλείνουν με αυτή του Αντώνη Μαρκούλη, ο οποίος κατεβαίνει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ανεξάρτητος.

Στη μάχη της διεκδίκησης για το χρίσμα του Δημάρχου στη Βέροια μπήκε και ο Γιάννης Αγγελόγλου επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Συνείδηση».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)