Νέα

07 Ιουλίου 2014 11:51

Υποδοχή... πρωταθλητών στην Κολομβία

Απίστευτη υποδοχή επεφύλαξαν στην Εθνική ομάδα της Κολομβίας περισσότεροι από 100.000 Κολομβιανοί, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους για να αποθεώσουν τους διεθνείς τους παίκτες.

-

Τι κι αν η ομάδα τους αποκλείστηκε από τη Βραζιλία και δεν έφτασε στα ημιτελικά, χιλιάδες Κολομβιανοί πλημμύρισαν τους δρόμους αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια των παικτών στο Μουντιάλ.

Οι "Καφετέρος" έκαναν τη καλύτερη πορεία στην ιστορία τους, επιστρέφοντας μετά από 12 χρόνια σε Μουντιάλ και οι δρόμοι της Μπογκοτά... πλημμύρισαν από χιλιάδες ανθρώπους, που υποδέχθηκαν τους παίκτες του Πέκερμαν σαν... πρωταθλητές.

Περίπου 120.000 άνθρωποι πανηγύρισαν μαζί με τον Ροδρίγκες και την παρέα του στην Praça Simon Bolívar, την κεντρική πλατεία της Μπογκοτά.

«Πάντα σας νιώθαμε κοντά μας και μας δίνατε δύναμη. Η Κολομβία έκανε τεράστια βήματα προς την κορυφή. Οι Κολομβιανοί πρέπει να νιώθουν περήφανοι για αυτή την ομάδα», σχολίασε ο Πέκερμαν, που μπήκε από νωρίς στο κλίμα των πανηγυρισμών.

Ο Ροδρίγκες δεν ξέχασε τον μεγάλο άτυχο της Κολομβίας, βγάζοντας μία φανέλα του Φαλκάο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)