Νέα

22 Ιουνίου 2014 23:53

Αλγερινοί «τρομοκράτες» συνέτριψαν τη Νότια Κορέα

Η Εθνική Αλγερίας διέλυσε με 4-2 τη Νότια Κορέα και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

-

 

Η Αλγερία «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν σε ένα επιθετικό ξέσπασμα πέτυχε τρία γκολ μέσα σε διάστημα 12 λεπτών. Στο 26ο λεπτό ο Ισλάμ Σλιμανί έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε τον γκολκίπερ της Νοτίου Κορέας, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ομάδα του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς διπλασίασε τα τέρματά της δύο λεπτά αργότερα, με κεφαλιά του Ραφίκ Χαλίς, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 38’ ο Σλιμανί βρήκε τον Ντζαμπού μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο επιθετικός μέσος με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το 3-0 για την Αλγερία.

Ο Χεούνγκ-Μιν Σον μείωσε σε 3-1 στο 50ο λεπτό, όμως το γκολ του Μπραχίμι στο 62’ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους Νοτιοκορεάτες. Οι ασιάτες δεν το έβαλαν κάτω, μείωσαν σε 4-2 στο 72ο λεπτό και μέχρι το τέλος προσπάθησαν να πετύχουν άλλο ένα γκολ, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ν. Κορέα: Γιουνγκ, Γιουν, Κβον Κιμ, Χο Χονγκ, Γιονγκ Λι, Κι, Τσουνγκ Γιονγκ Λι (64’ Κέουν-Χο Λι), Κου, Χαν (78’ Ντονγκ-Γουόν Γι), Τσου Γιουνγκ Παρκ (57’ Σιν-Γουκ Κιμ), Σον.

Αλγερία: Εμπολί, Μπουχέρα (89’ Μπελκαλέμ), Μεσμπά, Χαλίσε, Μαντί, Μεντζανί, Μπραχίμι (77’ Λασέν), Φεγκουλί, Ντζαμπού (73’ Γκιλάς), Μπενταλέμπ, Σλιμανί.

Gallery

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)