Νέα

03 Ιουνίου 2014 09:56

Χάνει το Μουντιάλ ο Φαλκάο

Δεν θα βρει απέναντί της τον Ρανταμέλ Φαλκάο η εθνική μας ομάδα, καθώς ο 28χρονος επιθετικός «κόπηκε» από την εθνική Κολομβίας.

-

Ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου δεν κατάφερε να αναρρώσει από τον σοβαρό τραυματισμό του και "κόπηκε" από την αποστολή της εθνικής Κολομβίας, που θα είναι και ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο λόγος για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, που είχε υποστεί ρήξη χιαστών σε αγώνα του γαλλικού κυπέλλου τον Ιανουάριο και έδινε καθημερινή μάχη με τον χρόνο ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος στο πιο σημαντικό ποδοσφαιρικό ραντεβού της χώρας του.

Αν και τον τελευταίο μήνα υπήρχε διάχυτη αισιοδοξία από τους γιατρούς που πραγματοποίησαν την επέμβαση στο γόνατό του και από τον ίδιο τον 28χρονο επιθετικό της Μονακό ότι θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους "καφετέρος", η ανακοίνωση της τελικής 23άδας δεν βρήκε το όνομά του ανάμεσα στους Κολομβιανούς που θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία.

Η αποστολή της Κολομβίας

Τερματοφύλακες: Οσπίνα, Μοντραγκόν, Βάργκας

Αμυντικοί: Γέπες, Σαπάτα, Αρμέρο, Αρίας, Μπαλάντα, Βαλδές, Σούνιγα

Μέσοι: Γκουαρίν, Μεχία, Κουαδράδο, Ιμπάρμπο, Ροντρίγκες, Αγκιλάρ, Κιντέρο, Σάντσες, Ραμίρες

Επιθετικοί: Μαρτίνες, Μπάκα, Ράμος, Γκουτιέρες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)