Γενικά

24 Νοεμβρίου 2018 07:54

Nomads: Ο αγώνας ασυλίας, οι πρώτοι μονομάχοι και το ξέσπασμα της Καμαρωτάκη (βίντεο)

Εντάσεις, ανατροπές και πολύ δυνατές στιγμές στο αγώνισμα ασυλίας. Ποια ομάδα έχασε...

Nomads: Ο αγώνας ασυλίας, οι πρώτοι μονομάχοι και το ξέσπασμα της Καμαρωτάκη (βίντεο)
-

Γεμάτο εντάσεις, ανατροπές και πολύ δυνατές στιγμές ήταν το επεισόδιο της Παρασκευής στο Nomads Μαδαγασκάρη, όπου «Εισβολείς» και «Επίλεκτοι», αγωνίστηκαν για το αγώνισμα ασυλίας, όπου μια ομάδα αναδείχτηκε νικήτρια.

Οι «Επίλεκτοι» και οι «Εισβολείς» ρίχτηκαν στον στίβο μάχης, από τον οποίο δεν έλειψαν τα απρόοπτα περιστατικά, όπως το ξέσπασμα της Μαριάννας Καμαρωτάκη όταν ήρθε η σειρά της να αγωνιστεί…

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους μόνο μια ομάδα κατάφερε να κερδίσει. Αυτή δεν είναι άλλη από την ομάδα των «Επίλεκτων». Έτσι, οι «Εισβολείς» κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους για τη «Μονομαχία» της Κυριακής.

Οι «Επίλεκτοι» ψήφισαν ομόφωνα την Ελισάβετ, και η ίδια ψήφισε τον Dimar, ο οποίος αυτόματα τέθηκε μονομάχος.

Nomads Μαδαγασκάρη

Σε ερώτηση του Σάββα Πούμπουρα προς την Ελισάβετ για τα συναισθήματα της, που όλη η ομάδα της την ψήφισε είπε: «Έχω αυτογνωσία και βλέπω και εγώ πως τα πηγαίνω στα αγωνίσματα, οπότε είναι φυσιολογικό δεν έχω τέτοια κολλήματα».

Ωστόσο, στην αρχή του επεισοδίου ο Στέλιος Χανταμπάκης φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ευάλωτος, αφού όπως εξομολογήθηκε, του έλειψαν τα παιδιά του και το πρωινό ξύπνημα μαζί τους… Διαβάστε στο faysbook.gr, όλα όσα είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στο Nomads Μαδαγασκάρη…

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)