Σινεμά

21 Ιουλίου 2018 16:07

“The Favourite”: το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Πάρτε μία γεύση από το φιλμ εποχής του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη, με τους Εμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις.

“The Favourite”: το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου
-

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος ολοκλήρωσε την τρίτη αγγλόφωνη ταινία του. Είναι το «The Favourite» μία ταινία που εκτυλίσσεται στη βρετανική Αυλή του 17ου αιώνα, με πρωταγωνιστές τους Εμα Στόουν, Ολίβια Κόλμαν και Ρέιτσελ Βάις.

Η εύθραυστη Βασίλισσα Αν ανεβαίνει στο θρόνο, αλλά στη θέση της κυβερνά τη χώρα η στενή της φίλη Σάρα, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει την υγεία της πρώτης. Όταν όμως φτάνει στο παλάτι μια νέα υπηρέτρια, η Άμπιγκεϊλ, γίνεται αμέσως η αγαπημένη της Σάρα, η οποία την παίρνει υπό την προστασία της. Έτσι η Άμπιγκεϊλ βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες.

Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο το χρόνο της Σάρα, η Άμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της Σάρα ως η πιο στενή φίλη της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της.

Αυτή τη φορά το σενάριο δεν ανήκει στον Ευθύμη Φιλίππου, αλλά στον Τόνι ΜακΝαμάρα και την Ντέμπορα Ντέιβις.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου 2018.

Δείτε το τρέιλερ του «The Favourite»

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)