Γενικά

28 Ιουνίου 2018 06:56

Πασίγνωστη ηθοποιός ποζάρει στον τάφο του αδελφού της – “Πάγωσε” το διαδίκτυο (φωτό)

Έξαλλοι οι θαυμαστές της με τις φωτογραφίες σε μνημεία και τάφους και τις χιουμοριστικές λεζάντες.

Πασίγνωστη ηθοποιός ποζάρει στον τάφο του αδελφού της – “Πάγωσε” το διαδίκτυο (φωτό)
-

 

Η Κάθριν Χέινγκλ το τερμάτισε με τις selfies.

Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στη σειρά στη σειρά «Grey’s Anatomy» και τώρα παίζει στην δραματική σειρά “Suits” επισκέφθηκε τον τάφο του αδελφού της και των παππούδων της στο νεκροταφείο Forest Lawn στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, το περασμένο Σαββατοκύριακο και κατέγραψε το ταξίδι της στο Instagram.

Ανάρτησε επίσης φωτογραφίες που την έδειχναν να ποζάρει δίπλα σε άλλα μνημεία και τάφους με χιουμοριστικές λεζάντες κίνηση που δικαιολογημένα έκανε έξαλλους τους followers της.

Κάθριν Χέινγκλ - selfies - τάφος του αδελφού της

Μετά την διαδικτυακή «κατακραυγή» η ηθοποιός απολογήθηκε με ένα βίντεο λέγοντας «Δεν ήταν σωστό και ήταν ασέβεια, γι’ αυτό και τις κατέβασα».

«Είναι πολύ δύσκολο να επισκέπτομαι τους τάφους των αγαπημένων μου ανθρώπων και αποφάσισα να βρω μερικές στιγμές χαλάρωσης και χιούμορ και δεν συνειδητοποίησα πόσο ανάρμοστη ήμουν» συνέχισε.

«Σας ζητώ συγνώμη και σας ευχαριστώ που καταλαβαίνετε ότι μερικές φορές δεν σκέφτομαι τα πράγματα με καθαρό μυαλό και είμαι ευγνώμων για τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλιά σας όταν ξεπερνώ τα όρια. Και σας ευχαριστώ που με συγχωρείτε. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική με τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και όχι μόνο με τα δικά μου».

Στην αρχική της ανάρτηση, η Χέινγκλ πόζαρε με το κεφάλι της να ακουμπά επάνω στους τάφους των μελών της οικογένειάς της. Μοιράστηκε επίσης, μια χαμογελαστή selfie με ένα άγαλμα ενός «ανυπόμονου αγγέλου» και μια άλλη δίπλα στο άγαλμα δύο μεγάλων αγγέλων. «Κατάφερα να κουτσομπολέψω λίγο με τα κορίτσια» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που τώρα έχει πλέον διαγράψει.

Κάθριν Χέινγκλ - selfies - τάφος του αδελφού της

Ανέβασε επίσης, μια φωτογραφία του συζύγου της, Τζος Κέλεϊ, που κάθεται δίπλα σε μια ταφόπλακα που φέρει το ίδιο επώνυμο. «Βρήκε τον τάφο του... κάτι που ήταν περίεργο» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)