Γενικά

14 Μαΐου 2018 06:29

Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια: Νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω κάτω!

Νέα επεισόδια, νέες περιπέτειες και «μπλεξίματα» για τα «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια», κάθε Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη, στον ΑΝΤ1!

Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια: Νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω κάτω!
-

Από σήμερα Δευτέρα 14 Μαΐου, ένα νέο πρόσωπο «εισβάλλει» στην κωμική σειρά  «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια»

Η Φωτεινή (Τζένη Διαγούπη) μπαίνει ως κατάσκοπος στο σπίτι των αντρών αφού την έχει βάλει η Κατερίνα (Μ. Σολωμού) να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της, τον Πέτρο (Μ. Αθανασίου).

Στο σημερινό επεισόδιο...

Η κυρία Φωτεινή καταφθάνει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι των αντρών και είναι αποφασισμένη να «τους βάλει τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι», πάντα υπό τις οδηγίες της Κατερίνας, η οποία της έχει ζητήσει κρυφά να κάνει ό,τι μπορεί για να χαλάσει την σχέση Πέτρου –Δανάης. Παράλληλα, ο Αντώνης βρίσκεται ολοένα και περισσότερο ανάμεσα σε Λουκία και Πηνελόπη μην ξέροντας ποια να διαλέξει. Ο Πέτρος ψάχνει να βρει σπίτι για να μείνουν με τη Δανάη, όμως θέλει να της κάνει έκπληξη και της το κρατάει κρυφό. Η Βιολέτα συνεχίζει το διαδικτυακό της φλερτ με τον «Στάθη» χωρίς να ξέρει ότι ο «Στάθης» είναι ο Ευτύχης. Τελικά αποφασίζουν να συναντηθούν, την ίδια στιγμή που μια παρεξήγηση θα κάνει την Δανάη να πιστεύει ότι ο Πέτρος την απατά.

Κάτι χωρισμένα παλικάρια

Νέα επεισόδια, νέες περιπέτειες και «μπλεξίματα» για τα «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια», κάθε Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη στις 23.15, στον ΑΝΤ1!

Stay tuned!

www.antenna.gr/xwrismenapalikaria

#XwrismenaPalikaria

Κάτι χωρισμένα παλικάρια

Κάτι χωρισμένα παλικάρια

Κάτι χωρισμένα παλικάρια

Κάτι χωρισμένα παλικάρια

Κάτι χωρισμένα παλικάρια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)