Γενικά

18 Δεκεμβρίου 2017 23:09 Τελευταία ενημέρωση : -

Nomads: η τελευταία ατομική ασυλία, τα 2500 ευρώ και η… “αποχώρηση” (βίντεο)

Το τελευταίο λευκό περικάρπιο, το χρηματικό έπαθλο και η "αποχώρηση" πριν από τον ημιτελικό...

Nomads: η τελευταία ατομική ασυλία, τα 2500 ευρώ και η… “αποχώρηση” (βίντεο)
-

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του Nomads!

Ισορροπία πάνω σε βαρέλια κλήθηκαν να κάνουν οι 5 νομάδες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την τελευταία ατομική ασυλία πριν από τα ημιτελικά.

Τον… "χορό" των πτώσεων άνοιξε ο Κωνσταντίνος Οροκλός και ακολούθησε ο Γιώργος Κατσινόπουλος, που ήταν και οι δύο πρώτοι υποψήφιοι μονομάχοι.   

Τελευταίος, αλλά όχι έσχατος, αναδείχθηκε ο Νίκος Αναδιώτης. Έμεινε πάνω στο βαρέλι του και εξασφάλισε το λευκό περικάρπιο, που τον οδήγησε, εκ του ασφαλούς, στον ημιτελικό.

Ακολούθησε η ψηφοφορία για τον τρίο υποψήφιο μονομάχο και οι νομάδες έβγαλαν στη… σέντρα την Αποστολία Ζώη, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μαυρίδης να περάσει, απευθείας, στα ημιτελικά..  

Σειρά πήρε το παιχνίδ των ερωτήσεων για το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ και η τύχη... χαμογέλασε στον Κωνσταντίνο Οροκλό.

 

Και ήρθε η ώρα της μονομαχίας... Αντιμέτωποι Οροκλός και Κατσινόπουλος καθώς το τηλεοπτικό κοινό προτάτεψε την Αποστολία Ζώη. Νικητής απο τη μονομαχία βγήκε ο ... 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)