Σινεμά

07 Νοεμβρίου 2017 23:59

Δείτε το πρώτο τρέιλερ “Fifty Shades Freed”: Kinky sex, μαστίγια και φαντασιώσεις

Πάρτε μια γεύση από το τρίτο και τελευταίο… απελευθερωμένο σικουέλ που περιμένουν με αγωνία εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ “Fifty Shades Freed”: Kinky sex, μαστίγια και φαντασιώσεις
-

Το πρώτο  trailer του «Fifty Shades Freed» μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μία γεύση για το τι θα δούμε στη πολυαναμενόμενη ταινία που βασίζεται στα best seller μυθιστορήματα της Βρετανής E.L. James.

Η τρίτη και τελευταία ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου 2018 και αναμένετια να σπάσει ταμεία.

Φυσικά οι Ντοκότα Τζόνσον και Τζέιμι Ντόρναν, παραμένουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η Αναστάζια και ο Κρίστιαν απελευθερώνονται συναισθηματικά γιατί σεξουαλικά τα έκαναν όλα στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος της τριλογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο κινηματογραφικό κεφάλαιο της σειράς «50 αποχρώσεις του Γκρι», γυρίστηκε back-to-back με την προηγούμενη ταινία «Darker» αλλά αποφασίστηκε να προβληθεί ανεξάρτητα από το δεύτερο.

Πάρτε μία γεύση από το τρέιλερ της ταινίας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)