Γενικά

26 Ιουνίου 2017 08:49

“Daddy Cool”: Η Κατερίνα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια

Το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς έρχεται τη Δευτέρα, στις 23:00, μόνο στον ΑΝΤ1 για να αλλάξει το βράδυ μας! Αγωνία και εκπλήξεις στο 30ο επεισόδιο!

“Daddy Cool”: Η Κατερίνα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια
-

Το βράδυ της Δευτέρας η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1, “Daddy Cool” έρχεται στις οθόνες μας με το 30ο απολαυστικό επεισόδιο.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Στέλλα θυμώνει με τις αντιδράσεις του Μάξιμου  πάνω στο θέμα του Άρη και  αποφασίζει ότι πρέπει να του δώσει ένα μάθημα. Η Σούλη παρεξηγεί τα λεγόμενα του Ντίνου και λέει στην Κατερίνα ότι η Ζωή είναι έγκυος. Η Κατερίνα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια και ψάχνει τη Ζωή και τον Μήτσο. Η  Νίνα νομίζει ότι ο Θαλής της «κάνει νερά», επειδή είναι κρύος μαζί της ενώ  η μαμά της Δανάης έχει γενέθλια κι ο Κωστής με τη Δανάη αποφασίζουν  να της κάνουν ένα πάρτι  έκπληξη.

Επειδή κάποιες φορές πρέπει πάση θυσία να μάθεις τη συνέχεια… μπες στο www.ant1next.gr και δες το παρακάτω επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς «DADDY COOL» πριν παιχτεί στην τηλεόραση. Σε High quality, χωρίς διαφημίσεις και ο 1ος μήνας δωρεάν για όλους!

DADDY COOL - 26.06.17

ANT1 NEXT και είσαι πάντα μπροστά.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς που γνώρισε επιτυχία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/daddycool

DADDY COOL - 26.06.17

#DaddyCoolAnt1

DADDY COOL - 26.06.17

DADDY COOL - 26.06.17

DADDY COOL - 26.06.17

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)