Γενικά

29 Μαΐου 2017 10:58

Νέα μέρα προβολής για το “Daddy Cool”

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1!

Νέα μέρα προβολής για το “Daddy Cool”
-

Το βράδυ της Δευτέρας η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1, έρχεται στις οθόνες μας με το 26ο απολαυστικό επεισόδιο.

ΥΠΟΘΕΣΗ

H Στέλλα συναντά  τον Άρη και του ζητά να την αφήσει ελεύθερη κι εκείνος της λέει ότι θα  φύγει  από  τη  ζωή της.  Η Κατερίνα βλέπει τη Στέλλα με τον Άρη και προσπαθεί να το πει στον Μήτσο, ο οποίος, όμως, την αποφεύγει επειδή συνέχεια τον εκβιάζει συναισθηματικά. Ο Ντίνος φέρνει ένα κορίτσι στο δωμάτιο του Κωστή και η Δανάη τους πιάνει. Η Στέλλα νομίζει ότι το θέμα με τον Άρη έχει τελειώσει, αλλά εκείνος εμφανίζεται με την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού και ζητούν  να πάρουν το Μάμας για ιδιόχρηση.

Επειδή κάποιες φορές πρέπει πάση θυσία να μάθεις τη συνέχεια… μπες στο www.ant1next.gr και δες το παρακάτω επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς «DADDY COOL» πριν παιχτεί στην τηλεόραση. Σε High quality, χωρίς διαφημίσεις και ο 1ος μήνας δωρεάν για όλους!

ANT1 NEXT και είσαι πάντα μπροστά.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς που γνώρισε επιτυχία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, στο επίσημο minisite: http://www.antenna.gr/minisites/daddy-cool/

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)