Γενικά

13 Απριλίου 2017 20:30

Ο Πάνος Σμυρναίος αποκαλύπτεται λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Rising Star!

Λίγο πριν ο τοίχος του παιχνιδιού σηκωθεί τελευταία φορά για εκείνον, ο Πάνος Σμυρναίος μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR για την συμμετοχή του στο Rising Star και την συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα.

Ο Πάνος Σμυρναίος αποκαλύπτεται λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Rising Star!
-

Ο Πάνος Σμυρναίος είναι 29 ετών, έχει καταγωγή από Τρίκαλα και ζει στο Καματερό. Έχει τελειώσει μουσικό σχολείο και είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Τραγουδάει επαγγελματικά από 20 ετών και γράφει δικά του τραγούδια, τα οποία, μάλιστα, ενορχηστρώνει.

Ο Πάνος είναι ένας εξαιρετικός νέος καλλιτέχνης και το έχει αποδείξει στη μέχρι τώρα πορεία του στο Rising Star, καθώς κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του μουσικού show του ΑΝΤ1 και, μάλιστα, να θεωρείται φαβορί για τη νίκη.

Λίγο πριν ο τοίχος του παιχνιδιού σηκωθεί τελευταία φορά για εκείνον, ο Πάνος μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR για την συμμετοχή του στο Rising Star και την συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα. Ακόμα, αποκαλύπτει αν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και αν έχει κάνει φίλους μέσα από το παιχνίδι, απαντά στους επικριτές των talent shows, ενώ κάνει και τη δική του ευχή για το μέλλον.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη του Πάνου Σμυρναίου στο FTHIS.GR

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)