Lifestyle

15 Μαρτίου 2017 09:52

Ο Μπεν Άφλεκ παραδέχθηκε ότι κάνει απεξάρτηση από το αλκοόλ!

Με μήνυμά του στο Facebook o Μπεν Αφλεκ έκανε γνωστό ότι ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της απεξάρτησής του από το αλκοόλ, προκειμένου να είναι ο τέλειος πατέρας!

Ο Μπεν Άφλεκ παραδέχθηκε ότι κάνει απεξάρτηση από το αλκοόλ!
-

Ο Μπεν Άφλεκ αποφάσισε να βάλει τέλος στον εθισμό του στο αλκοόλ για το καλό των παιδιών του!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ήδη ολοκλήρωσε την πρώτη συνεδρία απεξάρτησης, κάτι το οποίο είχε κάνει και στο παρελθόν.

Ο 44χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχει τρία παιδιά με την επίσης ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ, τόνισε ότι θέλει τα παιδιά του να γνωρίζουν ότι δεν είναι ντροπή να παίρνει κανείς βοήθεια όταν τη χρειάζεται και παράλληλα να γίνεται πηγή δύναμης για όσους χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας αλλά φοβούνται να κάνουν το πρώτο βήμα.

Ο Μπεν Άφλεκ δήλωσε μάλιστα ότι είναι τυχερός για την αγάπη της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένης και της Γκάρνερ, με την οποία χώρισαν το 2015 μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου.

H «κακή» σχέση του Μπεν Αφλεκ με το αλκοόλ κρατάει από τότε που ήταν ακόμη έφηβος και είδε τον πατέρα του να ευθύνεται για το διαζύγιο με τη μητέρα του…

Ben Affleck - tweet - αλκοολισμός

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)