Γενικά

17 Νοεμβρίου 2016 14:35

Το Πρωινό: Το στοίχημα Βανδή-Ρέμου για το “Rising Star” με το απίστευτο έπαθλο (βίντεο)

Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε το απίστευτο στοίχημα που έχει βάλει με την Δέσποινα Βανδή. Ποιος θα κερδίσει; Η απάντηση επί της οθόνης…

Το Πρωινό: Το στοίχημα Βανδή-Ρέμου για το “Rising Star” με το απίστευτο έπαθλο (βίντεο)
-

Η κάμερα του Πρωινού «συνέλαβε» τους τέσσερις κριτές στα γυρίσματα του νέου μεγάλου μουσικού show του ΑΝΤ1, “Rising Star”!

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για το νέο αυτό format στο οποίο θα συμμετέχει, ενώ αποκάλυψε το απίστευτο στοίχημα που έχει βάλει με την Δέσποινα Βανδή. «Έχει μπει ένα στοίχημα για ένα παιδί, το οποίο ήθελα να το δω στο live και να τραγουδήσει μπροστά στον τοίχο, αλλά η Δέσποινα δεν ήταν τόσο συγκαταβατική σ’ αυτό. Τελικά το παιδί πέρασε και θα το δούμε. Αν καταφέρει και σηκώσει τον τοίχο η Δέσποινα θα κάνει μια σπανακόπιτα και θα την μοιραστούμε όλοι μαζί, αν όχι θα πλακωθώ εγώ στα push ups», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, όταν η Δέσποινα Βανδή ρωτήθηκε για το εν λόγω στοίχημα, εξήγησε: «Εγώ είπα για ένα παιδί που μου άρεσε, αλλά θεώρησα ότι το συγκεκριμένο τραγούδι που ερμήνευσε δεν του ταίριαζε και ότι με ένα τέτοια τραγούδι είναι πολύ επικύνδυνο να μην σηκωθεί ο τοίχος», ενώ με χιουμοριστική διάθεση σχολίασε: «Ο Αντώνης είπε ότι αν χάσει θα κάνει 10 push ups, γιατί μάλλον προς το παρόν φτάνει μέχρι το 3-4. Και του είπα "10 κάνει και η κόρη μου, μη σου πω και η κόρη σου". Αν χάσω εγώ, του υποσχέθηκα ότι θα ανοίξω φύλλο και θα φάει σπανακόπιτα από τα χεράκια μου… Εγώ, βέβαια, χάσω δεν χάσω λέω να την ανοίξω, να κάνει τα push ups πάνω από την σπανακόπιτα, γιατί αλλιώς δεν ξέρω σε ποιον αριθμό θα φτάσει ακριβώς».

Το μεγάλο μουσικό show του ΑΝΤ1 ξεκινά τον Δεκέμβρη με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και μαζί με την Δέσποινα και τον Αντώνη Ρέμο στην κριτική επιτροπή, θα είναι και ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)