Γενικά

12 Ιουλίου 2016 18:42

Ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα… χωρίς τον σύζυγο!

Ο σύζυγος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει εγκαίρως βίζα και η νύφη του στέλνει “θλιμμένες” φωτογραφίες… με την αγκαλιά της άδεια.

Ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα… χωρίς τον σύζυγο!
-

Viral έχουν γίνει οι φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο η Πακιστανή Χούμα Μόμπιν από το ταξίδι της στην Ελλάδα, στις οποίες ποζάρει θλιμμένη, μιας και της λείπει ο άντρας της…

Η Χούμα και ο Αρσαλάαν Σεβέρ Μπατ, από τη Λαχώρη του Πακιστάν, θέλησαν να κάνουν απολαύσουν ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος, επιλέγοντας τη χώρα μας ως προορισμό. Μάλιστα η ίδια δεν έφερε αντίρρηση στην ιδέα να ταξιδέψουν μαζί με τα πεθερικά της.

Μόνο που κάτι πήγε στραβά την τελευταία στιγμή: Ο σύζυγος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την απαιτούμενη βίζα για να ταξιδέψει!

Αρχικά η Χούμα δεν ήθελε να κάνει το ταξίδι χωρίς τον άντρα της, όμως μιας και όλα τα έξοδα ήταν προπληρωμένα, πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα με τα πεθερικά της και να στέλνει φωτογραφίες από τα αξιοθέατα.

Ταξίδι - μέλιτος - Ελλάδα - σύζυγος

Στις φωτογραφίες, αντί να χαμογελά ευτυχισμένη, ποζάρει θλιμμένη δείχνοντας την άδεια αγκαλιά της… σαν να λέει «Ήθελα να ήσουν εδώ μαζί μου!»

Ταξίδι - μέλιτος - Ελλάδα - σύζυγος

Οι φωτογραφίες της Χούμα Μόμπιν έγιναν ανάρπαστες από τη στιγμή που της ανέβασε στο Facebook και η ιστορία της έκανε το γύρο του κόσμου.

Ταξίδι - μέλιτος - Ελλάδα - σύζυγος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2015 και επέλεξε τις Μαλδίβες για το ταξίδι του μέλιτος. Μπορεί τα αρχικά τους σχέδια για ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα να μην υλοποιήθηκαν όπως ονειρεύονταν, αλλά η εξέλιξη τους χάρισε μεγάλη δημοσιότητα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)