Γενικά

25 Μαΐου 2016 08:46

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ το νέο πρόσωπο της Chanel

Πάρτε μια γεύση από τη νέα καμπάνια του θρυλικού αρώματος No5 του γαλλικού οίκου. Πρωταγωνίστρια, η 16χρόνη κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, Λίλι Ρόουζ.

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ το νέο πρόσωπο της Chanel
-

Η Chanel αποκάλυψε ότι η κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, Λίλι Ρόουζ είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος N.5 L'Eau.

Η 16χρονη που είναι ανερχόμενο αστέρι στο χώρο της μόδας ποζάρει στο φακό φιλώντας ένα τεράστιο μπουκάλι του νέου αρώματος. Μιλώντας για το νέο της ρόλο η μούσα του Karl Lagerfeld είπε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είμαι το πρόσωπο του νέου Chanel Number 5 L'EAU!».

Ο top γαλλικός οίκος μόδας ανέβασε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram την αφίσα από τη φωτογράφηση με τη λεζάντα: «Το ρόδο όλων των ρόδων» επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία του με το νεαρό μοντέλο.

Lily Rose - Chanel - νέο άρωμα - instagram

Lily Rose - Chanel - νέο άρωμα - instagram

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίλι ενώνει τις δυνάμεις της με τον οίκο, αφού τον περασμένο Ιούλιο λανσαρίστηκε η Pearl eyewear καμπάνια, στην οποία επίσης πρωταγωνιστούσε.

Λίλι Ρόουζ Ντεπ

Τα αρώματα του οίκου έχουν διαφημίσει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία η Keira Knightley και η Gisele Bundchen. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι και η μητέρα της Λίλι, Βανέσα Παραντί διαφήμισε το πιο γνωστό άρωμα το 1991 ενώ το 2010 ήταν το πρόσωπο της σειράς Rouge Coco lipstick.

«Μια νέα και ανερχόμενη ηθοποιός η Lily-Rose Depp είναι ήδη το πρόσωπο της σειρά γυαλιών Chanel Pearl» είχε ανακοινώσει η Chanel για την Lily. «Ενσαρκώνει τη γενιά της και σου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και τελειότητας. Η Lily φέρνει στην εταιρεία την φρεσκάδα, την ανανέωση και την ομορφιά».

Η καμπάνια αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 και θα το υπογράφει σκηνοθετικά ο Johan Renck, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Calvin Klein, Givenchy και Valentino.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)