Lifestyle

16 Μαΐου 2016 14:41

Έξι μήνες φυλάκισης για τη Τζούλια Αλεξανδράτου

Τι έκανε η γνωστή πρώην εστεμμένη και καταδικάστηκε. Γιατί δεν βρέθηκε στο δικαστήριο.

Έξι μήνες φυλάκισης για τη Τζούλια Αλεξανδράτου
-

Ένοχη έκρινε το δικαστήριο τη Τζούλια Αλεξανδράτου για παράβαση του άρθρου 98 του ΚΟΚ αλλά ανέστειλε την ποινή της επί τριετία η οποία είναι έξι μήνες φυλάκισης.

Η κλήτευση είχε θυροκολληθεί στην κατοικία της στις 5 Απριλίου του 2016 όμως το γνωστό μοντέλο το οποίο ζει μόνιμα στη Βιέννη μαζί με το σύζυγό της δεν παρέστη στο ακροατήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ερήμην της,

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2009 η πρώην εστεμμένη είχε περάσει από τυπικό έλεγχο της Τροχαίας και εντοπίστηκε με δίπλωμα οδήγησης αμφιβόλου γνησιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας το έγγραφο που επέδειξε στις αστυνομικές αρχές είχε εκδοθεί στην Ιταλία και έπειτα από έλεγχο που διενήργησε το Υπουργείο Μεταφορών ορίστηκε πόρισμα από το οποίο προέκυπτε πως  το δίπλωμα ήταν πλαστό.

Τζούλια Αλεξανδράτου

Μάλιστα, ενάμιση μήνα μετά το περιστατικό Η Τζούλια Αλεξανδράτου, συνοδεία του συνηγόρου της, είχε περάσει το κατώφλι της ΓΑΔΑ, και συγκεκριμένα του Τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων της Ασφάλειας, που διενεργούσε προανάκριση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το δίπλωμα «μαϊμού».

Τότε είχε πει πως θα το ανέφερε στο εισαγγελέα, όμως μετά από επτά χρόνια το μοντέλο επέλεξε να μην παραστεί στο δικαστήριο παρότι ένα μήνα νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει εμφάνιση έκπληξη σε γνωστή επίδειξη μόδας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)