Γενικά

20 Ιανουαρίου 2016 21:59

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απόψε στο “The 2night Show”

Στο στούντιο και η Εύη Βατίδου μοιράζεται προσωπικές της στιγμές από το διαζύγιό της με τον Αλέξη Κούγια, αλλά και η Σάσα Σταμάτη που δεν μασάει τα λόγια της… μιλάει για όλους και για όλα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απόψε στο “The 2night Show”
-

Το “Τhe 2night Show” έρχεται και αυτή την Τετάρτη το βράδυ στις 23:15 να μας κρατήσει την πιο όμορφη συντροφιά με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και Guest star τον Δημήτρη Σταρόβα.

Συγκεκριμένα, στις 20 Ιανουαρίου στην παρέα του «Τhe 2night Show», η Νατάσσα Θεοδωρίδου σε μια συνέντευξη από καρδιάς, μας μιλάει για την μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι, για τις κόρες της και τους λόγους που απεχθάνεται τη μαγειρική. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, με συνοδεία την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα, τραγουδάει ζωντανά τη νέα της επιτυχία με τίτλο «ΑΣΤΑ ΟΛΑ ΚΙ ΕΛΑ».

The 2Night Show - Tετάρτη - Νατάσσα Θεοδωρίδου

The 2Night Show - Tετάρτη - Νατάσσα Θεοδωρίδου

The 2Night Show - Tετάρτη - Νατάσσα Θεοδωρίδου

Η Εύη Βατίδου βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής και μοιράζεται μαζί μας προσωπικές της στιγμές από το διαζύγιό της με τον Αλέξη Κούγια και την εμπειρία της στο χώρο της τηλεόρασης.

The 2Night Show - Tετάρτη - Εύη Βατίδου

Ο Γρηγόρης υποδέχεται τη Σάσα Σταμάτη και συνομιλούν για τα χρόνια που δούλευε σαν δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχία, για την σχέση της με τον Γιώργο και τη Φαίη στο «Πρωινό», για το κρυφό της ταλέντο στην Αγιογραφία καθώς και για το ποια εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει.

The 2Night Show - Tετάρτη - Σάσα Σταμάτη

The 2Night Show - Tετάρτη - Σάσα Σταμάτη

Η  football freestyler Κατερίνα Καραλή με τις 12ποντες γόβες της κάνει κόλπα με μια μπάλα ποδοσφαίρου, ενώ ο Γιάννης Στίνης μαθαίνει σερφ στη στεριά στον Γρηγόρη και τον Δημήτρη.

The 2Night Show - Tετάρτη - Κατερίνα Καραλή

The 2Night Show - Tετάρτη - Γιάννης Στίνης

The 2Night Show - Tετάρτη - Γιάννης Στίνης

Με skype από την Ουάσιγκτον, ο Γρηγόρης συζητά με την Τίνα Μίτρακας, συνεργάτη της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην Αμερική στο ελληνικό εστιατόριο Alfa Pie House, για τις ελληνικές γεύσεις που δοκίμασε από τα χεράκια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)