Γενικά

07 Σεπτεμβρίου 2015 23:08

Χωρίζουν οι Άνιστον-Θερού;

Οργιάζουν οι φήμες για χωρισμό Άνιστον-Θερού! Είναι η πικρή αλήθεια ή πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό κόλπο;

Χωρίζουν οι Άνιστον-Θερού;
-

Εάν ισχύει σαφώς θα είναι μία είδηση-βόμβα. Έχοντας συμπληρώσει μόλις έναν μήνα έγγαμου βίου, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού -όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό του το περιοδικό Life and Style- είναι στα πρόθυρα χωρισμού.

Εκτός αν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό κόλπο κι εκεί το πράγμα αλλάζει.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 5 Αυγούστου σε άκρα μυστικότητα και χωρίς να υπάρξουν διαρροές, ενώ πέρασε το μήνα του μέλιτος στα νησιά Μπόρα- Μπόρα.

Τα δημοσιεύματα θέλουν η Ανιστον να εκμυστηρεύεται σε δικούς της ανθρώπους ότι ο γάμος αυτός ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της και ότι δεν έπρεπε να τον έχει κάνει. Θέλουν επίσης και ο Θερού να δηλώνει ότι νιώθει καλύτερα και πιο ευτυχισμένος μακριά της παρά… μαζί της.

Aniston - Theroux - χωρισμός

Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι κι ένα διαφημιστικό κόλπο, αφού εκ των πραγμάτων οι δύο σταρ θα έπρεπε να χωρίσουν για επαγγελματικούς λόγους, καθώς η 46χρονη ηθοποιός έπρεπε να βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας της ταινίας με τίτλο «Mother's Day» (Ημέρα της Μητέρας), στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Τζούλια Ρόμπερτς και την Κέιτ Χάντσον και η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο.

Ταυτόχρονα ο 44χρονος Θερού έπρεπε να φύγει για το Τέξας για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς του HBO, The Leftovers.

Το τι τελικά συμβαίνει, θα δείξει ο χρόνος...

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)