Γενικά

14 Ιουλίου 2015 22:27

Κόρη πρώην πρωθυπουργού topless σε αντρικό περιοδικό

Η καλλονή κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας Ντομινίκ ντε Βιλπέν ποζάρει topless για το εξώφυλλο αντρικού περιοδικού “Lui”.

-

Με μια κιθάρα στο χέρι και topless κατά το ήμισυ, η κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας Ντομινίκ ντε Βιλπέν, Μαρί ποζάρει για το εξώφυλλο γαλλικού αντρικού περιοδικού.

Η 29χρονη Μαρί εμφανίζεται να ποζάρει μπροστά στον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης δίνοντας την ευκαιρία στο διάσημο φωτογράφο Σεντρίκ Μπισέ να την απαθανατίσει σε μια σειρά από «καυτές» πόζες που θα κοσμούν τις σελίδες του  περιοδικού «Lui».

Η κόρη του πρώην Γάλλου πρωθυπουργού, η οποία έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, πέρα από το ότι ακολουθεί την καριέρα μοντέλου με μεγάλη επιτυχία, είναι πολύ καλή, όπως αναφέρει περιοδικό, να σπάει τα νεύρα του πατέρα της με τις επιλογές της.

Στην αρχή της καριέρας της, μάλιστα, χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Μαρί Στάις, σεβόμενη τη θητεία του πατέρα της στην πρωθυπουργική θέση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)