Lifestyle

03 Ιουνίου 2015 12:00

Πρωταγωνίστρια σε αισθησιακό video η Ιρίνα Σάικ

Σάλος στο διαδίκτυο από αισθησιακό video της Ιρίνα Σάικ. Διάσημα μοντέλα γδύνονται on camera. Ποιος ο ρόλος του Χαβιέ Μπαρδέμ και της Πενέλοπε Κρουζ.

-

 

Ένα αρκετά προκλητικό video εξακολουθεί να τραβά την προσοχή του κόσμου, καθώς το σενάριο εκτυλίσσεται μέσα σε μία βίλα οργίων, όπου δεκάδες μοντέλα γδύνονται, κάνουν sex και προκαλούν…

Πρωταγωνίστρια είναι η πρώην σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Πενέλοπε Κρουζ, η οποία έχει και έναν μικρό διακριτικό ρόλο.

Ο ηθοποιός Miguel Angel Silvestre εισβάλει στη βίλα των οργίων και έρχεται αντιμέτωπος με πανέμορφες γυναίκες που χωρίς ταμπού και ενοχές επιδίδονται σε άκρως σεξουαλικές δραστηριότητες, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται μπροστά του η Ιρίνα Σάικ…

Κι ενώ ο εκστασιασμένος άνδρας δείχνει να περνά όμορφα… ξυπνά και συνειδητοποιεί ότι όλα ήταν ένα όνειρο, από το οποίο τον επανέφερε ο εργοδότης του, Χαβιέ Μπαρδέμ!

Όχι! Δεν πρόκειται για μια νέα ταινία, αλλά για ένα διαφημιστικό σποτ που ετοίμασε η Πενέλοπε Κρουζ για να προωθήσει τη σειρά εσωρούχων Agent Provocateur. Το video, που δημιουργήθηκε το 2008, προβάλει το πάθος και τον άκρατο ερωτισμό, ενώ έχει ήδη λογοκριθεί για το άκρως ερωτικό περιεχόμενό του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)