Lifestyle

01 Ιουνίου 2015 13:33

Έγκυος ξανά η Kim Kardashian

Αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της. Πόσο μηνών είναι και πού το ανακοίνωσε. Δείτε τις νέες της φωτογραφίες από τη Vogue της Βραζιλίας.

-

Η Kim Kardashian περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Kanye West, όπως αποκαλύπτει στη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του «Keeping Up With the Kardashians».

Η ίδια ανακοινώνει στην αδελφή της ότι παρέλαβε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος από τον γιατρό της, σύμφωνα με τα οποία είναι έγκυος.

Οι προσπάθειες της γνωστής τηλεπερσόνας, να κάνει ένα ακόμα μωρό, δεν ήταν κρυφές, μιας και σε προηγούμενο επεισόδιο είχε τονίσει ότι κάνει σεξ 500 φορές την ημέρα με τον σύζυγό της, προκειμένου να κάνουν παιδί.

Ακόμα δεν είναι γνωστό πόσο μηνών είναι, ούτε φυσικά και το φύλο του μωρού, αν και το ζευγάρι επιθυμεί να αποκτήσει αγόρι, μιας και το πρώτο τους παιδί είναι κορίτσι.

Εξάλλου, η Kim Kardasian κοσμεί το τελευταίο τεύχος της Vogue της Βραζιλίας, τοπλες και με ξανθιά μαλλιά, σαν άλλη Μέριλιν Μονρόε. Δείτε τις φωτογραφίες της από όταν ήταν ξανθιά:

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)