Γενικά

09 Μαΐου 2015 11:41

Νέο βίντεο από το ντοκιμαντέρ της Έιμι Γουάινχαους

Το καλοκαίρι θα προβληθεί στις σκοτεινές αίθουσες το ντοκιμαντέρ για την Έιμι Γουάινχαους, παρά την κριτική που έχει δεχθεί από την οικογένειά της.

-

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ για την Έιμι Γουάινχαους δόθηκε στη δημοσιότητα. Παρά το ότι το εν λόγω ντοκιμαντέρ έχει ήδη δεχθεί κριτική από την οικογένεια της τραγουδίστριας, θα προβληθεί το καλοκαίρι στις σκοτεινές αίθουσες.

Στο βίντεο φαίνεται η μουσικός να τραβά με ατομική κάμερα και να συζητά την ηχογράφηση των πρώτων της δοκιμαστικών με τον μάνατζέρ της.

Πρόσφατα η οικογένειά της είχε δηλώσει ότι δεν έχει καμία σχέση με το ντοκιμαντέρ, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι δεν αντιμετωπίζονται σε αυτό σωστά οι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα εθισμού.

Επιπλέον αρνητικό έκρινε ο πατέρας της Έιμι, Μιτς Γουάινχαους το γεγονός ότι στο ντοκιμαντέρ προβάλλεται συνέντευξη του πρώην συζύγου της Έιμι, ο οποίος «ήταν αυτός που την έσπρωξε στα ναρκωτικά».

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί και αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία, καθώς η ταλαντούχα μουσικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλο τον κόσμο, λόγω του ταλέντου που είχε τόσο στη σύνθεση μουσικής, τη συγγραφή στίχων, αλλά κυρίως λόγω των μοναδικών ερμηνειών της. Η ηλικία άλλωστε που έφυγε από  τη ζωή, καθώς και οι αιτίες του θανάτου της, είναι χαρακτηριστικό των μεγάλων ινδαλμάτων της ροκ. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)